Chp Lideri Kılıçdaroğlu’nun Artvin Ziyareti Ertelendi

0
849

22 Temmuz tarihinde Ardanuç Belediye Hizmet Binasının Açılışı İçin Artvin’e Gelecek Olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi ertendi.

ARDANUÇ – Ardanuç Belediyesi Hizmet Binası Açılışı 22 Temmuz 2016 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışı gerçekleşecekti. Yaşanan darbe girişimi ve terör nedeniyle açılışın ileri bir tarihe ertelendiğini belirten Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir; “Ardanuç Belediyesi Hizmet binasının açılış tarihini 22 Temmuz 2016 olarak belirledik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katlımı ile açılışını yapacağımız tören yaşanan elim ve acı olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ÇURİSPİL FESTİVALİ DE ERTELENDİ.

Sayın Genel başkanımızın uygun olacağı, katılabileceği ileri bir tarihte açılışımızı yapacağız. Bunun yanında Çurispil Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ni bu yıl iptal etmiş bulunmaktayız.

Ben bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Darbe girişimleri, darbeler her zaman ülkemize ve halkımıza çok büyük zararlar vermiştir. Biz darbelere, vesayetlere, muhtıralara her zaman karşı olduk. Bundan sonra da karşı olacağız. Bu vesileyle ben, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.