Hopa İş Dünyası Hopasporuna Sahip Çıkıyor

0
792

HOPA – Hopaspor Başkanı Nedim Koyuncu, ziyaret ettiği işadamlarına kulübün mali durumu, yaptıkları transferler ve 2016-2017 sezonunda amaçlarının 3 lig olduğunu açıklıyor.

Başkan Nedim Koyuncu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri İpek yol Nakliyat firması sahipleri Ömer Hacıoğlu ve Ekrem Kabaosmanoğlu, Umut Elektrik ve Hare Asansör sahibi Hakan Aslan, Akbıyıklar Nakliyat sahibi Aslan Akbıyık, Yenigüller Nakliyat firma sahipleri Yüksel Yenigül ve Dursun Yenigül ve Serender Restaurant sahibi Kenan Gümüşkaya’da her zaman Hopaspor için ellerini taşın altına sokarak destek olacaklarını açıkladılar.

Ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirme yapan Başkan Nedim Koyuncu “ziyaret ettiğimiz tüm işadamlarımız bizlere büyük moral verdiler. Hepsini ayrı ayrı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum.

Herkes şunu bilsin bu sezon sahalarda Hopaspor rüzgârı estireceğiz. Farklılığımızı göstereceğiz. 7’den 70’e, kadını ile erkeği ile çocuğu ile yaşlısı ile futbol camiasının çok konuşacağı bir kentin takımına nasıl sahip çıktığını Türkiye’ye göstereceğiz. Her karşılaşmamız final havasında geçecek ve her karşılaşmamız renkli görüntülerle çok konuşulacaktır.

İşte bu süreçte işadamlarımızın bize verdiği ve vereceği maddi ve manevi destek bizim işimizi daha sıkı tutarak hedefimize kenetlenmemize neden olacaktır. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

akbiyiklar nakliyatttt hera asansorr ipekyol (2) umut elektronik yeniguller