Artvin’de Trafik Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor

0
743

ARTVİN – Artvin’de trafik kazaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Artvin-Borçka Karayolu Bölge Trafik İstasyonu yakınlarında yaşanan ve iki kişinin ölümüne neden olan kazanın ardından bu seferde Artvin-Yusufeli Karayolu Dokuzoğul Köyü yakınlarında bir kaza meydana geldi. Kazada 5 vatandaşımız yaralandı.

28 Ağustos 2016 Pazar akşam saatlerinde Artvin-Yusufeli karayolu Dokuzoğul Mevkiinde bir tır ile bir araç çarpıştı. Aynı yöne gitmekte olan iki aracın çarpışması sonucunda Naci Şen’in kullandığı 25 DR 431 Plakalı araçta bulunan 5 vatandaşımız yaralandı. Kazada araç sürücüsü Naci Şen (53), Neslihan Şen (37), Elsira Şen (8), Ceylin Şen, Emine Abuşoğlu (63) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen jandarma ve 112 acil servis ekiplerinin yardımı ile ambulanslara konularak Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazada yaralanan vatandaşların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirecekleri belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Artvin’de trafik kazalarının arka arkaya gelmesi büyük bir endişeye neden oluyor. Her gün ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşanıyor olması ve bir türlü yaşanan kazalara engel olunamaması tedirginliği arttırıyor. Yaşanan bu kazalar ilimizin karayollarının elden geçirilmesinin gerekliliğini bir kere daha ortaya koydu.