TİP adayları tanışma toplantısı gerçekleştirdi

0
64

28.Dönem Milletvekili Genel Seçim için Türkiye İşçi Partisi Milletvekili adayları Yönetmen Serkan Acar ve Timur Şimşek Atapark’ta yurttaşlarla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

TİP Artvin Mv. Adayı Timur Şimşek, Artvin’deki seçim kampanyasına merkezde tanışma toplantısı ile başladıklarını belirterek “Türkiye İşçi Partisi 2018’de kurulan bir parti. Katıldığı ilk seçim. Emek ve Özgürlük İttifakı olarak katılıyoruz ama ayrı listelerle katılıyoruz. TİP Sensin Meclis Sensin kampanyamız. Bu yüzden sizleri dinlemek istiyoruz. Artvin ile ilgili ne düşünüyorsunuz bunları dinleyip meclisteki arkadaşlarımıza ileteceğiz” dedi.

Bunun kendi için parti görevi olduğunu söyleyen Acar “Partimizi size tanıtmak için buradayım, sizinleyim.” İfadelerini kullandı.

TİP Artvin Milletvekili Adayı Timur Şimşek ise 2018’de TİP kurulduğunda kalıplaşmış siyaseti aşmak için Türkiye İşçi Partisi’ne katıldıklarını ifade ederek “Bugüne kadar il merkezinde bir ofis açamadık o da bugüne nasipmiş. Türkiye siyasetini değiştirmek için Türkiye İşçi Partisi’ndeyiz” dedi.

TİP ne istiyor sorusunu cevaplayan Timur Acar “Güncel siyasetle ilgili belirlediğimiz 2 nokta var. 1’incisi saray siyasetinden kurtulmak 2’ncisi 4 milletvekilimizin meclisteki muhalefeti buraya getirdi. Şimdi bu sayıyı artırmak istiyoruz.

Türkiye İşçi Partisi Artvin merkez ve ilçelerinde örgütlerimizi kurmak ve yüzde 3 oy almak gibi bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.